tisdag 2 december 2008

Bilder på tv-bänken

Sådär, då är bänken på plats, och prylarna inkopplade. Blev helt OK faktiskt. Måste dock ha den högra dörren öppen när man ser på film eftersom centerhögtalaren står där. Verkar som om det räcker att ha den lite på glänt, ljudet verkar fungera bra då.

Vi provade lite att möblera om i rummet också. Ställde ut soffan så att ryggen kom mot köksdelen. Tyckte dock inte att det kändes helt rätt, det försvann så mycket rumsyta till ingenting liksom. Vi är nu tillbaks där vi började, det får bli så tills vidare. Välkomna hem och se själva! :)

Här är tv-delen med dörrarna stängda.


Snett framifrån med dörrarna öppna. Har ställt den gamla xboxen överst tillsammans med en nätverksswitch i det vänstra skåpet. Spelar inga spel på den, bara film och musik. Nederst i vänster skåp står en Sony-förstärkare. Överst i det högra skåpet står centerhögtalaren, och under där en Pioneer dvd-spelare, som används ytterst sällan. Allt går ju via xboxen i vanliga fall. Kanske lägger in en media-pc där istället. Har en gammal HP som duger till 720p-filmer, dock ej full-hd.


Rakt framifrån med dörrarna öppna. Det får fungera, ingen direkt exklusiv möbel men inte för stor och klumpig och det mesta av mina prylar fick plats. Dreamboxen står uppe på bänken men det är för att fjärren är så dålig så jag vill inte ytterligare försämra mottagningen genom att ha den bakom glasdörrarna.

2 kommentarer:

Fam Blomberg sa...

Snyggt! Lägg inte ut allt för stora pengar bara. Inom 6 månader så måste du i alla fall bulta upp TV:n på väggen, minst 1 meter upp :-)

//Martin

Anonym sa...

du får tejpa fast ungen så han inte kladdar på fina tvn... //Ö

... och ställa soffan framför luckorna på tv-bänken :-)