söndag 11 februari 2007

Ännu en vecka

Ja, då har ännu en vecka gått. Den här veckan har mest handlat om skrivare. Är det inte papperstrassel någonstans, så är det pirattoner som har läckt i skrivaren så att det har kommit pulver överallt, eller så ska en ny skrivare packas upp och installeras. Inte särskilt skoj, något av det. Vet faktiskt inte hur de resonerar när de köper in pirattoner. Garantin förverkas direkt, och några läcker alltid och orsakar problem. Kan de verkligen spara så mycket pengar på det? Nu har fusern i några skrivare gått sönder som en tekniker måste komma och fixa. Fyratusen plus moms kostar det per skrivare.

Har varit med grabbarna och spelat innebandy nu två söndagar i rad i Karlstad. Riktigt roligt, det var före jul dessförinnan och jag behöver verkligen träna.

Vi sitter och letar resor på nätet förresten. Varför är resesajterna så svåra att använda? Oftast tycker jag att man mest tänker "Vi vill ut och resa nånstans, det spelar inte så jättestor roll vart, vi vill resa ungefär vid den här tiden, och det får kosta ungefär så här mycket", men sajterna kräver att man vet exakta datum, till exakta orter och hotell och hela köret, annars går det inte att söka. Om man mot förmodan faktiskt hittar någon resa med intressant pris så tillkommer det alltid en massa märkliga kostnader, och man ledsnar till sist och lämnar sajten utan att boka något. Vi tänkte vi skulle försöka åka iväg på en långweekend i samband med påsk, men det lockar liksom inte att betala över 12.000:- för tre-fyra nätter.

Inga kommentarer: