måndag 26 februari 2007

Alla dessa lägenheter

Suck, det verkar ju helt hopplöst att få tag på en lägenhet här i Stockholm. Har varit på flera visningar, men det kryllar av folk på varje och det är alltid nån som ska trissa upp priset till helt löjliga nivåer. Tänker lägga bud på två stycken imorgon i Sundbyberg men det blir väl inget till slut ändå. Redan nu är det höga bud på dem.

Helt sjukt egentligen, man ska köpa nåt för 1.5 miljoner kronor baserat på vad man sett på några bilder på nätet och fem minuter snabb genomgång på plats tillsammans med 20 andra. Men visst, den sortens pengar sparar jag ju ihop på... 300 år?

Snackade med Mattis förut förresten. Han låg i bara kallingarna och svettades, det var tydligen varmt där nere. 36 grader sa han. Han hade varit magsjuk också, han var på en marknad och köpte majskolvar med smör på och han sparade en några dagar men det var väl inte det bästa han gjort. Hans thai-tjej sa till honom att han skulle vara tystare när han kräktes och bajsade som mest, för han störde grannarna. Omtänksam tjej det där!

Inga kommentarer: