söndag 1 juni 2008

Tylösand

Har haft en skön vecka. Började mån-tis i Karlstad. Vi hade årsmöte med bostadsrättsföreningen på måndagen så jag stannade hemma. Satt hos Smycka istället, kan göra i princip allting på distans ändå så.

Så på onsdag morgon drog vi iväg till Tylösand. Det var Atea som bjöd in på Bootcamp. 750 IT-nördar samlade för att lyssna på massvis med föreläsningar och snacka med ett 20-tal utställare. Vi snackade med hur mycket folk som helst och knöt några riktigt bra kontakter. Vädret var kalasbra, och på onsdagskvällen var det grillpartaj och Sky High. På torsdagen fortsatte vi snacka med alla möjliga, och på kvällen var det fin trerätters middag. Amanda Jenssen hade smygpremiär på sin turné. Jag hade ingen resa bokad till Stockholm på fredagsmorgonen, men träffade en trevlig kille från HP som skulle köra hem ensam så jag fick hänga på honom. Riktigt bra.

Under helgen lånade vi Annas syrras hus i Mälarhöjden mot att vi satt barnvakt åt de två barnen. Riktigt familjeliv! Vi låg på en filt på gräsmattan och hade det mysigt. Dock, känner mig riktigt trött nu efter en hård vecka. Sömnen var lite si så där, både i Halmstad och i helgen. Barnen vaknade tidigt...

1 kommentar:

Ulla P. sa...

Hej Mattias! Trvligt att läsa att även du varit i härliga Halland! Nu hemkommen till vår brf Balder Karlstad en fundering om vår blog. Forum för brf verkar vara bristvara, kan vi utveckla något här och finns det över behov??