lördag 1 november 2008

Nu börjar det väl närma sig

Nu är det inte många dagar kvar till planerad födsel. 6:e november är det sagt, det kan ju diffa lite hur som helst, så det kan hända precis när som helst nu. Spännande!

Vi var och hämtade barnvagnen i torsdags. Naiv som jag var så trodde jag att man fick en monterad och klar, men den kom såklart i platta paket. Det tog ett tag att förstå hur tyget osv skulle monteras. Egentligen var det väl inte så svårt men det här är saker jag aldrig hållit på med.

Tyvärr var inte tyget till sittdelen riktigt som vi tänkt oss. Vi trodde det var en enfärgad vi köpt men den var tvådelad. Till det köpte vi en hårdlift, en liten korg man lägger i sittdelen så att det blir som en liggvagn. När vi beställde fanns det inte en hårdlift i samma färg som sittdelen så vi köpte en svart. Det passade inte alls ihop. Jag åkte tillbaks igår till affären och vi ska få byta hårdliften mot en fast monterad liggdel istället. Lite dyrare, men det blir nog bättre.

Idag ska vi ut till Skogskyrkogården. Annas mamma ligger där sen 10 år tillbaks, så vi brukar åka ut dit på allhelgona och tända ljus osv. Brukar vara väldigt stämningsfullt när det börjar bli mörkt med tusentals tända ljus.

Inga kommentarer: