fredag 12 september 2008

Andra flytten

Puuh. Vi packade och vi packade. Runt 50 kartonger blev det. På måndag morgon kom flyttgubbarna till lägenheten i Karlstad. Stora, starka killar som bar och slet. Jag åkte till Stockholm med bilen full av datorer och elektronik, medan Anna stannade hemma och assisterade flyttgubbarna.

På tisdag morgon dök de upp i nya lägenheten. Det är helt otroligt vad många kartonger och kassar man får ihop. Behöver man så mycket prylar egentligen?

Vi försöker beta av ett gäng kartonger per dag men än har vi en hel massa kvar. Allt som ska in i köket är kvar att packa upp, plus en hel del annat jobbigt.

Pianot fick stå nere i källarförrådet. Det får bara inte plats. Inte just nu åtminstone. Den stora platt-tv:n är inte uppkopplad heller.

En kompis kommer och drar nätverk hos oss på måndag. Vi har ju fiber in i klädkammaren / serverrummet, och så finns det förberett med uttag runt om i lägenheten. Kan bli snyggt att slippa ha långa kablar liggandes på golvet.

Tror vi kommer att trivas bra här, men det är väldigt sorgligt att lämna Karlstad. Det tar nog ett tag att känna sig hemma här, utan alla vännerna och familjen. Hoppas att nån kommer och hälsar på då o då.

2 kommentarer:

Anonym sa...

"Behöver man så mycket prylar egentligen?"

Definitivt inte! Men man har begär efter så mycket prylar. Ibland överväger nackdelarna (som vid en flytt) men oftast tycker man fördelarna överväger.

Skrivet av en annan pryltokig galning....

Ella sa...

Hej, visste inte hur jag skulle kontakta dig så det fick bli via din blogg.

Såg ett inlägg i ett forum om ett Huawei E220-modem som var till salu. Finns det kvar? Antar att du fick det sålt, men chansar ändå. Jag är väldigt intresserad av att köpa det isf.

Vänliga hälsningar
Ella, elissaduvet@gmail.com

PS. Du får gärna ta bort den här kommentaren när du läst. =)